Uživanje u letnjim radostima sa psom

Leto je vreme za istraživanje i radovanje, a vaš verni četvoronožni saputnik može biti savršeni partner za zajedničke avanture. Tokom sunčanih dana, postoji niz zabavnih aktivnosti u kojima možete uživati sa svojim psom na otvorenom. Plivanje je odličan izbor za rashlađivanje, naročito ako je vaš ljubimac ljubitelj vode. Proverite da li je destinacija bezbedna za plivanje i uvek nadgledajte svog psa dok uživa u vodi.

piše: petmagazine.rs

Ako želite malo adrenalina, razmotrite učestvovanje u pasjem frizbiju ili agility-ju. Ovi sportovi pružaju fizičku aktivnost i mentalnu stimulaciju, što je važno za dobrobit vašeg psa. Piknik u parku takođe može biti sjajan doživljaj. Ponesite osvežavajuće poslastice i igračke, kako biste održali dobro raspoloženje svog psa.

Pre nego krenete u avanturu, obratite pažnju na vremenske uslove i preduzmite neophodne mere zaštite od vrućine. Pravilno hidrirajte vašeg psa tokom svih aktivnosti i izbegavajte šetnje po vrelom betonu. Sledite ove savete i uživajte u sunčanim radostima sa vašim ljubimcem ovog leta!