KUĆNI LJUBIMAC KOJEG ŽELITE OTKRIVA NEŠTO O VAŠEM KARAKTERU

Ukoliko još uvek niste postali vlasnik kućnog ljubimca i tek razmišljate o tome kojeg ljubimca želite da nabavite to otkriva dosta toga o vašem karakteru.

Pas – ukoliko maštate da udomite psa emotivni ste. Pas voli i privržen je svom vlasniku apsolutno i uvek, ceo svoj život. Svaki dan koji pas provodi sa vama je najsrećniji u životu vašeg psa. Ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovekov prijatelj. Oni poštuju i cene svog vlasnika, čime dokazuju da da vas niko nikada neće voleti koliko vaš pas.

Mačka – mačka ne zahteva tu količinu pažnje koliko pas, dokle god joj obezbeđujete dovoljno hrane mačka uglavnom može sama. Zbog toga što se o njoj ne morate preterano mnogo brinuti ukoliko maštate da nabavite mačku bezbžni ste.

Ribice – imate strah od obaveza. Ribama je zaista neophodna minimalna briga, pa nisu velika obaveza.

Zmija – ukoliko posedujete zmiju ili maštate da je posedujete kao kućnog ljubimca neustrašivi ste. Vi ste osoba uvek spremna za nove avanture, i retko čega se bojite.

Hrčak – ukoliko maštate o hrčku, zabavna ste osoba. Kao što hrčak obožava točak koji se vrti i da se oko njega nešto stalno dešava takvi ste i vi, volite zabavu i često se smejete.

Egzotične životinje – Ukoliko ste ljubitelj egzotičnih životinja za vas se može reći da ste pomalo hladnokrvni. Egzotične životinje je nešto pripitomiti, njima više odgovara njihovo prirodno okruženje nego zatvorenost između četiri zida.

Izvor: 24sedam.rs