Ponosan sam što sam lovac!

Poštovane kolege lovci i koleginice lovkinje,
Obraćamo se ne samo vama, već celokupnoj javnosti, kako bismo osudili sramnu kampanju koju pevačica Jelena Karleuša ovih dana vodi protiv dramskog umetnika, glumca Narodnog pozorišta, a pre svega našeg kolege lovca, Vuka Kostića.
Svojim izjavama Karleuša ne blati samo gospodina Kostića, već sve lovce ove države, a njih ima 85.000. To je cifra koju ona nikada neće videti na svom koncetru.
Izjavama da su lovci ubice, sociopate i psihopate, koje dolaze od pevačice nisu merodavne, a ni relevantne, obzirom da znamo da njena profesija nije psihologija. Smatramo da je dotična veća opasnost po okolinu nego lovci, obzirom da svojim ponašanjem degradira naše društvo, poziva na blud i nemoral našu omladinu. Kao samoproklamovani zaštitnik prirode svojim izjavama o lovcima demonstrira elementarno neznanje iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine.
Lovci su do sada, pa i nadalje, bili uvek u službi naše države, društva i prirode, a to su dokazali isključivo svojim delima.
Lovački savez Srbije je najbrojnija nevladina organizacija u Republici Srbiji i svi vi, kao naši članovi, sa vašim porodicama činite veliku „armiju“ iskonskih ljubitelja prirode. Zato nećemo dozvoliti da javnost ostane uskraćena za sve ono što lovci čine za nju.
Pozivamo vas da postavite vaše lovačke slike i u opisu stavite #ponosansamštosamlovac#lss
Za sve nas lovce, za naše predhodnike i sledbenike,
Ponosni smo što smo lovci!